Duurzaam bouwen

D-Interior coördineert jouw renovatie- of interieurproject van A tot Z. Ons enthousiast team levert vakwerk van de bovenste plank en creëert samen met jou een duurzaam gebouw dat helemaal klaar is voor de toekomst.

Ontdek hoe wij werken

Verstandig investeren

Een bouwproject dat goed wordt uitgevoerd, rendeert altijd. We kiezen de meest duurzame materialen, bekijken hoe we de energieprestaties van je gebouw kunnen verbeteren en hoe je optimaal kan investeren in hernieuwbare energie.

Maak een afspraak met één van onze consultants

Zorgeloos wonen

Bij de bouw of verbouwing van je huis komt heel wat kijken. Maar je krijgt er ook iets kostbaars voor in ruil: Een plek waar je tot rust komt en waar jij je 100% thuis voelt. Wij begrijpen jouw wensen en realiseren jouw droomwoning helemaal op maat.

Bekijk onze referentieprojecten

Renoveren rendeert! Dus waarom wachten?

Een renovatie vraagt misschien wat tijd en inspanningen maar het levert ook heel wat op! D-interior geeft je drie goeie redenen om je renovatie nu aan te pakken.

Duurzaam bouwen, gezond wonen

Wie duurzaam bouwt, wint altijd. Maar vaak weten mensen niet hoe ze eraan moeten beginnen. Daarom sommen we graag even de vier essentiële bouwstenen van een duurzaam bouwtraject voor je op.

Ariade: Vijf gloednieuwe high end concepten

Deaplus specialiseert zich al dertig jaar in keukens, badkamers, dressings en maatkasten. Met hun nieuwe merklijn Ariade mikken ze sinds begin 2015 op twee nieuwe nichemarkten.

Als onderdeel van de Deaplus-groep specialiseert D-Interior zich in totaalrenovaties, interieurafwerking en totaalinrichting van woningen, appartementen, winkels en bedrijfspanden. Onze groep blikt terug op meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector en staat garant voor een vlotte service en vakwerk van de bovenste plank.