interior11b

Duurzaam bouwen

D-Interior coördineert jouw renovatie- of interieurproject van A tot Z. Ons enthousiast team levert vakwerk van de bovenste plank en creëert samen met jou een duurzaam gebouw dat helemaal klaar is voor de toekomst.

Ontdek hoe wij werken
Verstandig investeren

Verstandig investeren

Een bouwproject dat goed wordt uitgevoerd, rendeert altijd. We kiezen de meest duurzame materialen, bekijken hoe we de energieprestaties van je gebouw kunnen verbeteren en hoe je optimaal kan investeren in hernieuwbare energie.

Maak een afspraak met één van onze consultants
Zorgeloos wonen (3)

Zorgeloos wonen

Bij de bouw of verbouwing van je huis komt heel wat kijken. Maar je krijgt er ook iets kostbaars voor in ruil: Een plek waar je tot rust komt en waar jij je 100% thuis voelt. Wij begrijpen jouw wensen en realiseren jouw droomwoning helemaal op maat.

Bekijk onze referentieprojecten

Als onderdeel van de Deaplus-groep specialiseert D-Interior zich in totaalrenovaties, interieurafwerking en totaalinrichting van woningen, appartementen, winkels en bedrijfspanden. Onze groep blikt terug op meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector en staat garant voor een vlotte service en vakwerk van de bovenste plank.